fbpx

Shëndeti dhe ekologjia

Ndryshimet në sistemin ekologjik po ndikojnë shumë e më shumë në jetën tonë të përditshme. Gjithnjë e më shumë njerëzit janë duke njohur nevojën për t’u kujdesur për mjedisin dhe zgjidhja për përdorimin e produkteve ekologjike është bërë zgjedhje e natyrshme. Më shumë se kurrë ne jemi duke kërkuar për produkte të certifikuara: organike, jo-alergjike, dhe të sigurta, si për ne ashtu edhe për mjedisin tonë jetsor. Dizajnuar  në bazë të formulimeve ekologjike kompania Xfort kombinon sigurinë dhe kujdesin ndaj mjedisit në fabrikimin e produkteve të cilësisë më të lartë.

Produktet tona mbajnë me krenari këto certifikime: